Andreea Mantea vorbeşte, la "Apropo TV", despre studiile ştiinţifice neobişnuite

Andreea Mantea, Silviu Petcu şi Mitoş Micleuşanu dezbat, duminică, de la ora 13.15, la "Apropo TV", pe marginea noului trend de studii ştiinţifice tot mai neobişnuite.

271 afișări
Imaginea articolului Andreea Mantea vorbeşte, la "Apropo TV", despre studiile ştiinţifice neobişnuite

Andreea Mantea vorbeşte, la "Apropo TV", despre studiile ştiinţifice neobişnuite (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

Dacă faptul că puricii de câine sar mai sus decât cei de pisică ar putea constitui un factor decisiv pentru cei care vor fie un câine, fie o pisică, este ceva mai greu de stabilit relevanţa în cazul altor exemple. Femeile care conduc BMW poartă, cel mai probabil, lenjerie sexy, bărbaţii care au fraţi mai mari au mai multe şanse să fie homosexuali, şobolanii nu pot distinge între două persoane care vorbesc japoneza şi daneza sunt doar trei dintre aceste exemple.

Tot duminică, Andi Moisescu şi Răzvan Exarhu vor fi ghizi pentru telespectatorii Pro TV prin facinanta "România all Exclusive". De data aceasta, atracţiile ce nu trebuie ratate se află pe tărâmul magic al sectorului 2.

Începând cu această duminică, de la 13.15, concomitent cu difuzarea pe Pro TV, emisiunea "Apropo TV" va putea fi urmărită live şi în totalitate pe www.protv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici