Angela Gheorghiu îl felicită pe Cezar: Am crezut în tine şi sunt admiratoarea ta numărul 1

Soprana Angela Gheorghiu îl felicită pe Cezar, care va reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Malmo din Suedia, şi îi transmite acestuia că este admiratoarea lui numărul 1.

585 afișări
Imaginea articolului Angela Gheorghiu îl felicită pe Cezar: Am crezut în tine şi sunt admiratoarea ta numărul 1

Angela Gheorghiu îl felicită pe Cezar: Am crezut în tine şi sunt admiratoarea ta numărul 1

Angela Gheorghiu a postat pe contul său oficial de Facebook o fotografie în care alături de ea apare Cezar. Fotografia este însoţită de următorul mesaj: "Suflet, felicitări, dintotdeauna am crezut în tine şi sunt admiratoarea ta nr. 1! Publicul şi marii profesionişti au opinia mea! Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toţi!".

Cezar va reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Malmo din Suedia, cu piesa "It's my life", compusă de Cristian Faur, câştigătoare a finalei selecţiei naţionale a concursului Eurovision, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la TVR.

Cezar (Cezar Ouatu, supranumit "Cezar The Voice") a obţinut un total de 20 de puncte, de la juriu şi de la public.

Cezar va intra în a doua semifinală a concursului Eurovision, care se va desfăşura pe 16 mai, la Malmo, în Suedia. Finala internaţională a concursului Eurovision va avea loc pe 18 mai şi va putea fi urmărită, de asemenea, la TVR.

Cezar Ouatu s-a născut în România, într-o familie de muzicieni, şi a început să studieze pianul la vârsta de 6 ani. S-a remarcat pentru talentul său muzical şi a absolvit Liceul de Artă "Carmen Sylva" din Ploieşti. La 20 ani şi-a descoperit vocea, respectiv timbrul unic şi special. A absolvit cu notă maximă secţia canto clasic la Conservatorul "Giuseppe Verdi" din Milano, una dintre cele mai importante şcoli de muzică din lume, potrivit site-ului http://eurovision.tvr.ro.

A câştigat peste 10 premii internaţionale la cele mai importante concursuri internaţionale de canto de la Barcelona, Dresda, Milano, Monaco, San Marino. Are o carieră de peste 10 ani în lumea operei internaţionale, cu spectacole în cele mai importante săli şi teatre din lume.

Cezar a decis în decembrie 2012 să abordeze genul pop opera, îmbinând genul opera cu cel pop opera pe aceeaşi scenă, într-un concept inovativ şi original pe plan mondial.

În acest an, pe lângă participarea la Eurovision, Cezar are în plan două colaborări internaţionale de anvergură, cu tenorul italian Andrea Bocelli şi cu soprana română Angela Gheorghiu. Tot în 2013, Cezar va lansa un single scris special pentru el de legendarul muzician Vangelis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici