Angelina devine Lara Croft când trebuie să îşi apere familia

Angelina Jolie a declarat că are în casă arme adevărate, de tipul celor pe care le folosea în filmul "Tomb Raider", precizând că este pregătită să le folosească pentru a-şi proteja familia.

6 afișări
Imaginea articolului Angelina devine Lara Croft când trebuie să îşi apere familia

Angelina devine Lara Croft când trebuie să îşi apere familia (Imagine: Mediafax/AFP)

Actriţa a spus că şi-a cumpărat arme de foc după ce a filmat "Tomb Raider" şi că ea şi partenerul ei, Brad Pitt, sunt pregătiţi să facă uz de acestea pentru a-şi proteja familia, informează site-ul entertainmentwise.com.

"Am cumpărat arme originale de tipul celor pe care le-am folosit în «Tomb Raider» din motive de securitate. Eu şi Brad nu suntem împotriva prezenţei armelor în casă şi avem arme. Şi da, aş fi în stare să le folosesc dacă ar trebui să fac asta", a spus Angelina Jolie, într-un interviu acordat unei publicaţii britanice.

"Cred că m-aş putea descurca. Cred că ar ieşi la iveală unele capacităţi de luptă în caz de nevoie", a adăugat ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici