Angelina Jolie, din nou gravidă? Ce planuri are vedeta împreună cu Brad Pitt

Angelina Jolie nu exclude posibilitatea de a rămâne din nou gravidă, în ciuda stilului de viaţă extrem de aglomerat. Vedeta are grijă de şase copii, face un adevărat slalom între carieră şi partenerul său, Brad Pitt, şi călătoreşte în toată lumea pentru munca sa umanitară.

1090 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie, din nou gravidă? Ce planuri are vedeta împreună cu Brad Pitt

Angelina Jolie, din nou gravidă? Ce planuri are vedeta împreună cu Brad Pitt (Imagine: Marie Claire)

Actriţa, în vârstă de 36 ani, vorbeşte într-un interviu pentru revista Marie Claire despre perspectiva de a-şi mări familia: "Nu am nimic planificat pentru moment, dar cine ştie. Aş putea rămâne însărcinată", scrie Daily Mail.

Regizoarea filmului "The Land Of Blood and Honey" a vorbit, de asemenea, despre modul plăcut în care copiii săi percep momentele de afecţiune dintre ea şi Brad.

"Dacă îi văd pe mami şi tati că au nevoie să petreacă ceva timp împreună, pentru un sărut şi ce-o mai fi, copiii chicotesc şi sunt fericiţi, pentru că acest lucru le oferă un fel de siguranţă".

Maddox, Pax, Zahara, Knox şi Vivienne şi-ar dori ca părinţii lor să se căsătorească, deşi nu chiar pentru motivele corecte, explică Angelina.

"Au adus vorba despre acest lucru. Dacă o iei într-un fel emoţional, te gândeşti că s-ar putea să nu se simtă în siguranţă! Dar pe urmă îţi dai seama că de fapt ei doar îşi doresc o petrecere mare cu tort!", a adăugat vedeta.

În acelaşi interviu, Angelina Jolie declara că deşi are o viaţă de familie foarte fericită alături de Brad Pitt şi cei şase copii există un lucru care îi lipseşte.

Jolie, care a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood, are o relaţie de mai mulţi ani cu actorul Brad Pitt, alături de care a şi jucat în "Dl. & Dna. Smith".

Angelina Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft", a jucat în multe producţii cu succes la public, dar a câştigat şi premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted".

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici