Angelina Jolie, reînviată în "Wanted 2" - GALERIE FOTO

Actriţa americană Angelina Jolie va juca în lungmetrajul "Wanted 2", în regia lui Timur Bekmambetov, deşi personajul ei a murit la finele primei părţi a filmului, informează Allocine.fr.

1153 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie, reînviată în "Wanted 2" - GALERIE FOTO

Angelina Jolie, reînviată în "Wanted 2" (Imagine: cbc.ca)

GALERIE FOTO


După succesul înregistrat de filmul "Wanted", regizorul Timur Bekmambetov a decis să realizeze o continuare a lungmetrajului. Astfel, filmările pentru "Wanted 2" vor avea loc în toamnă, în Statele Unite, India şi Rusia, celebra Angelina Jolie fiind şi de data aceasta capul de afiş al filmului de acţiune.

Dorind să colaboreze din nou cu renumita actriţă, Timur Bekmambetov va trebui să realizeze mai întâi un scenariu credibil, prin care să reînvie personajul interpretat de Angelina Jolie, mercenară de elită ucisă la sfârşitul primului film.

Alături de Bekmambetov, actorul rus Konstantin Khabensky ar putea fi inclus în acest proiect, urmând să colaboreze pentru a patra oară cu regizorul său preferat, după "Rondul de noapte" (2004), "Rondul de zi" (2006) şi "Wanted" (2008).

Cu un buget de 150 de milioane de dolari, un adevărat record pentru cinematografia rusă, filmul "Wanted 2" pare să conţină toate ingredientele necesare pentru a depăşi succesul primul film din serie, care a avut încasări de 341,8 milioane de dolari.

Până la începerea filmărilor, Timur Bekmambetov va fi ocupat cu scrierea unui scenariu adaptat după "Moby Dick" de Herman Melville, iar Angelina Jolie va interpreta rolul lui Kay Scarpetta, medicul legist din romanele scriitoarei Patricia Cornwell, cu filmările pentru lungmetrajul "Salt" şi cu asigurarea vocii pentru personajul Tigress din continuarea filmului "Kung Fu Panda".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici