Angelina Jolie trebuie să slăbească pentru un rol (Galerie Foto)

Actriţa Angelina Jolie a adoptat o dietă alimentară severă pentru următorul ei proiect cinematografic, lungmetrajul "Salt", în care va juca rolul unei agente CIA, obligată să se deghizeze în bărbat, informează femalefirst.co.uk.

66 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie trebuie să slăbească pentru un rol (Galerie Foto)

Angelina Jolie trebuie să slăbească pentru un rol (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unor surse apropiate, Angelina Jolie trebuie să slăbească aproximativ 10 kilograme într-un interval de 21 de zile.

GALERIE FOTO

"Pentru a juca rolul unui bărbat, într-o manieră convingătoare, Angelina trebuie să îşi piardă rotunjimile", au explicat prietenii actriţei americane.

Ei au spus, totodată, că Angelina Jolie este atât de hotărâtă să arăte ca un bărbat, încât a ales o dietă de detoxifiere destul de strictă pentru a-şi subţia şi mai mult silueta.

Această dietă, extrem de populară la Hollywood în 2007, constă în consumarea de lichide din două în două ore, pentru a detoxifia corpul. Hrana solidă este strict interzisă.

Aceeaşi sursă a declarat că celebra actriţă americană a început dieta de detoxifiere cu trei zile înainte de gala Oscarurilor, care a avut loc pe 22 februarie, Jolie confruntându-se în prezent cu o puternică stare de slăbiciune şi oboseală.

O altă sursă a declarat pentru revista britanică Grazia că Angelina Jolie a dorit să respecte cu stricteţe această dietă pe parcursul tuturor celor 21 de zile, dar că, în prezent, a trebuit să introducă în alimentaţia ei mici cantităţi de hrană solidă, pentru că începuse să se simtă foarte slăbită.

Brad Pitt, partenerul de viaţă al actriţei, nu este de acord cu dieta iubitei sale, declarând că este periculoasă şi deloc necesară.

Citeşte şi:

Angelina şi Brad vor să adopte un copil din Etiopia

Angelina Jolie şi Brad Pitt, "căsătoriţi" de fiul lor, Maddox

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici