Angelina Jolie va apărea într-o revistă alăptând

Angelina Jolie va apărea în numărul din noiembrie al publicaţiei americane W în ipostaza de mamă care alăptează, iniţiativa fiind salutată de grupurile de activism, care cred că fotografia ar putea să o transforme pe celebra actriţă într-un model pentru tinerele mame.

472 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie va apărea într-o revistă alăptând

Angelina Jolie va apărea într-o revistă alăptând (Imagine: www.celebritynewsphotosgossip.com)

Este vorba de o fotografie în care Angelina Jolie apare alăptându-şi unul dintre gemeni. Fotografia a fost făcută de partenerul de viaţă al lui Jolie, Brad Pitt, şi va apărea pe coperta numărului din noiembrie al publicaţiei W.

"Cred că este excepţional. Imaginea unei celebrităţi precum Angelina Jolie alăptându-şi copilul poate constitui pentru tinerele mame un model, pentru că acestea pot face o alegere ce este benefică copilului lor (alăptarea, n.r.)", a spus Andi Silverman, autoarea cărţii "Mama Knows Breast". "Sânii sunt folosiţi pentru a promova tot felul de produse, aşa că vederea lor în ipostaza pe care natura a ales-o ca fiind cea principală, este un lucru minunat", a adăugat aceasta.

Aproape 70% dintre mamele americane îşi alăptează bebeluşii, dar procentul acestora scade dramatic după primele şase luni, indică rapoartele oficiale.

Aceasta este pentru prima dată când Brad Pitt a realizat poza unei coperte de revistă, cu toate că fotografia se numără de mult timp printre pasiunile sale. El a apărut pe coperta din martie 2007 a revistei Interview ţinând în mână un aparat de fotografiat, iar Angelina Jolie i-a făcut cadou de ziua lui o cameră foto Littman 45 single.

Acesta este cea de-a doua oară când revista W realizează o copertă cu fotografii exclusive ale cuplului Jolie-Pitt. În 2005, revista a încheiat lunile de speculaţii despre presupusa relaţie a celor două vedete, prezentând un portofoliu de peste 30 de imagini cu Pitt şi Jolie, intitulat "Domestic Bliss" şi realizat de fotograful Steven Klein.

Familia Pitt are în prezent şase copii, din care trei adoptaţi - Maddox, în vârstă de şase ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de patru ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de trei ani, născută în Etiopia. În afară de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi pe 12 iulie, la Nisa, în Franţa, Angelina Jolie şi Brad Pitt mai au o fiică biologică, Shiloh, născută în Namibia, în mai 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici