Anna Paquin crede că are puteri telepatice

Actriţa Anna Paquin, starul serialului de televiziune de succes "True Blood", crede că are puteri telepatice şi a mărturisit că mama şi sora ei obişnuiau să-i spună că este "vrăjitoare".

245 afișări
Imaginea articolului Anna Paquin crede că are puteri telepatice

Anna Paquin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa - al cărei personaj din serialul "True Blood", Sookie Stackhouse, este o chelneriţă cu puteri telepatice - spune că au fost momente în viaţa ei când a avut premoniţii, informează contactmusic.com.

Singurul lucru pe care nu l-a ghicit dinainte a fost povestea de dragoste cu soţul ei, actorul Stephen Moyer. Cei doi s-au cunoscut în 2007, pe platourile de filmare ale serialului cu vampiri, şi s-au căsătorit în august 2010, însă actriţa în vârstă de 29 de ani spune că nu-şi poate explica modul în care a început această relaţie.

Anna Paquin a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar, în filmul "Pianul" (1993). De-a lungul anilor, a avut roluri convingătoare în filmele "Jane Eyre" (1996), "Amistad" (1997) şi în trilogia "X-men", unde joacă rolul personajului Rogue.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici