Aproape 2,5 milioane de români au urmărit, miercuri, în minutul de aur, "Serviciul Român de Comedie"

Aproape 2,5 milioane de români au urmărit, miercuri seară, în minutul de aur (20.57), emisiunea "Serviciul Român de Comedie" (SRC), show-ul găzduit de Toni Grecu fiind lider incontestabil de audienţă pe toate segmentele de public.

103 afișări
Imaginea articolului Aproape 2,5 milioane de români au urmărit, miercuri, în minutul de aur, "Serviciul Român de Comedie"

Aproape 2,5 milioane de români au urmărit, miercuri, în minutul de aur, "Serviciul Român de Comedie" (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax foto)

Miercuri seară, telespectatorii s-au adunat cu mic cu mare pentru a-l vedea pe Florin Dumitrescu în ipostaza de concurent la "MonsterChef", dar şi pentru a se distra copios alături cu agenţii SRC, responsabili cu buna-dispoziţie la Pro TV. Astfel, în intervalul orar 20.29 - 21.24, Pro TV a fost lider detaşat de audienţă pe toate segmentele de public, informează Pro TV.

Pro TV a înregistrat, în medie, 8,7 puncte de rating şi 18,7 procente din cota de piaţă, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, în timp ce Antena 1, următoarea clasată, a obţinut 5,5 puncte de rating şi 11,9% cotă de piaţă.

Şi publicul din mediul urban a fost cu ochii pe Pro TV, care a înregistrat o medie de 8,7 puncte de rating şi 16,5% cotă de piaţă, urmat de Antena 1, cu un rating de 5,8 puncte şi o cotă de piaţă de 11,1 procente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici