Aproape nouă TONE de cocaină, confiscate de poliţia spaniolă. Drogurile, ascunse printre cutii cu banane

Poliţia a confiscat aproape nouă tone de cocaină, drogurile fiind ascunse printre cutii cu banane într-un container de transport în portul spaniol Algeciras, au anunţat autorităţile vamale, potrivit agenţiei de ştiri Reuters.

434 afișări
Imaginea articolului Aproape nouă TONE de cocaină, confiscate de poliţia spaniolă. Drogurile, ascunse printre cutii cu banane

Aproape nouă TONE de cocaină, confiscate de poliţia spaniolă. Drogurile, ascunse printre cutii cu banane

Containerul a fost importat de o companie din Columbia şi fusese transportat pe o navă venită din portul columbian Turbo, se arată într-un comunicat dat publicităţii miercuri de autorităţile spaniole.

Aceasta a fost cea mai mare cantitate de droguri descoperită într-un singur container de transport în Europa, au anunţat autorităţile, precizând că au fost arestaţi şase suspecţi în acest caz.

În luna decembrie, poliţia spaniolă a confiscat alte şase tone de cocaină, tot în portul Algeciras.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici