Arnold Schwarzenegger şi-a reluat cariera de actor

Arnold Schwarzenegger şi-a reluat cariera de actor, odată cu începerea filmărilor pentru thrillerul "The Last Stand", în care fostul guvernator al statului California joacă alături de Forest Whitaker şi de Johnny Knoxville, a anunţat compania Lionsgate, care produce acest proiect cinematografic.

308 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger şi-a reluat cariera de actor

Arnold Schwarzenegger şi-a reluat cariera de actor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Din distribuţia filmului mai fac parte Harry Dean Stanton, Eduardo Noriega, Rodrigo Santoro, Luis Guzman şi Jaimie Alex, informează Reuters.

Filmările au debutat luni şi vor continua în statele americane New Mexico şi Nevada.

Filmul "The Last Stand" prezintă povestea unui fost poliţist din Los Angeles care devine şeriful unui orăşel american liniştit de la graniţa cu Mexicul. El va ajunge în situaţia de a fi obligat să oprească fuga spre Mexic a unui traficant de droguri foarte periculos.

Acest lungmetraj va fi regizat de cineastul sud-coreean Kim Jee-Woon, pe baza unui scenariu scris de Jeffrey Nachmanoff.

Actorul Arnold Schwarzenegger, care a renunţat la această meserie în timpul mandatului său de guvernator al statului California, anunţase recent că îşi va relua cariera.

Fostul culturist de origine austriacă a declarat, în luna februarie, că se simte pregătit să joace din nou în filme şi a anunţat că va participa la realizarea unui serial de televiziune şi a unui volum de benzi desenate, ambele inspirate de celebra lui poreclă din lumea politică, "The Governator".

În aprilie, o sursă a declarat pentru agenţia de presă Reuters că Arnold Schwarzenegger are toate şansele să joace într-un nou film din franciza "Terminator", în care îşi va relua rolul care l-a făcut celebru, cel al unui cyborg indestructibil trimis din viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici