Artişti români, în "duel" cu Madonna, Elvis şi Mariah Carey, la MTV

Smiley, Loredana, Ştefan Bănică Jr., Corina şi Andra vor intepreta, sâmbătă şi duminică, de la ora 12.00, în cadrul emisiunii "Weekend Special", difuzată la MTV, melodii aparţinând unor artişti internaţionali, precum Madonna, Elvis, Mariah Carey şi Cristina Aguillera, informează MTV.

1 afișare
Imaginea articolului Artişti români, în "duel" cu Madonna, Elvis şi Mariah Carey, la MTV

Artişti români, în "duel" cu Madonna, Elvis şi Mariah Carey, la MTV

Ela, prezentatorea emisiunii "Weekend Special", îi aduce "faţă în faţă" pe cei mai fredonaţi artişti români şi cei mai difuzaţi interpreţi internaţionali, pentru a arata, pe parcursul a cinci ore, cine cu cine se aseamănă, cine de la cine s-a inspirat, din punct de vedere al stilului vestimentar, influenţe muzicale şi asemănări între imaginile clipurilor.

Astfel, Smiley se va "duela" cu Justin Timberlake, Loredana cu Madonna, Ştefan Bănică Jr. cu Elvis, Corina cu Aguillera, şi Andra cu Mariah Carey.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici