ASCULTĂ SMART RADIO | Coldplay îşi anunţă noul album cu un poster misterios în care apar alături de Friedrich Nietzsche

Cei de la Coldplay îşi anunţă noul album cu un poster misterios în care apar alături de filosoful german Friederich Nietzsche, anunţă Smart Radio, ce păstrează un loc special pentru grupul britanic în playlist-ul său.

89 afișări
Imaginea articolului ASCULTĂ SMART RADIO | Coldplay îşi anunţă noul album cu un poster misterios în care apar alături de Friedrich Nietzsche

ASCULTĂ SMART RADIO | Coldplay îşi anunţă noul album cu un poster misterios în care apar alături de Friedrich Nietzsche

Afişul misterios a apărut la São Paulo şi îi înfăţişează pe membrii trupei britanice într-o imagine care părtrează aerul unei fotografii de la începutul secolului XX. Muzicienii sunt alături de filosoful german Friederich Nietzsche iar data menţionată pe imagine este 22 noiembrie... 1919.

Chris Martin şi colegii săi sunt aşteptaţi să revină cu un material discografic experimental în 2019, pentru ca în 2020 să poată lansa un album comercial.

Imaginea ar fi apărut marţi la staţia de metrou Paulista din metropola braziliană şi nu a fost expusă decât câteva ore.

Coldplay nu a mai lansat niciun album de la succesul ”A Head Full Of Dreams”, din 2015.

Trupa rock Coldplay a fost formată în Londra, în 1998, şi îi are componenţă pe solistul Chris Martin, chitaristul Jonny Buckland, basistul Guy Berryman şi bateristul Will Champion. Coldplay s-a bucurat de succes internaţional începând din anul 2000, odată cu lansarea single-ului "Yellow", de pe albumul "Parachutes", ce a fost nominalizat pentru Mercury Prize. Grupul este cunoscut pentru piese precum "In My Place", "The Scientist", "Clocks", "Speed of Sound", "Viva La Vida" şi "Paradise". De-a lungul carierei, trupa a primit numeroase distincţii, printre care se numără nouă premii Brit, şapte Grammy şi şase MTV Video Music Awards.

Piesele Coldplay se regăsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio AICI.

Taguri:
coldplay,
smart radio,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici