Ascultă SMART RADIO. Piesa lui Ed Sheeran „Shape of You” a strâns 7 milioane de lire sterline din difuzări de pe Spotify

Piesa lui Ed Sheeran „Shape of You” a adunat 7 milioane de lire sterline din drepturile de autor colectate numai în urma difuzărilor de pe Spotify, arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru piesele muzicianului britanic în playlistul zilei.

176 afișări
Imaginea articolului Ascultă SMART RADIO. Piesa lui Ed Sheeran „Shape of You” a strâns 7 milioane de lire sterline din difuzări de pe Spotify

Piesa lui Ed Sheeran ”Shape of You” a strâns 7 milioane de lire sterline din difuzări de pe Spotify

”Shape Of You”, de Ed Sheeran, este cea ma solicitată piesă pe platforma online potrivit unui raport Pay Per Play alcătuit de Broadband Deals.

Cântăreţul în vârstă de 28 de ani a lansat piesa în 2017 şi a adunat 2,3 miliarde de rulări în streaming, ajungând la încasări de peste 7 milioane de lire.

Pe locul doi este Drake, cu ”One Dance”, care a depăşit 1,7 miliarde de rulări.

Post Malone este pe locul trei cu ”Rockstar”, lansată în 2017.

Sheeran are patru piese între primele 100 cele mai ascultate piese pe Spotify,”Shape of You”, ”Thinking Out Loud”, ”Perfect” şi ”Photograph” adunând în total 6,1 rulări în streaming şi nu mai puţin de 21 de milioane de lire sterline.

Ed Sheeran, care şi-a lansat în 2019 un nou album, "No.6 Collaborations Project", deţine patru premii Grammy. El este considerat un fenomen al genului folk-pop şi a fost cel mai bine vândut artist al anului 2017, potrivit International Federation of the Phonographic Industry, organizaţia care reprezintă interesele industriei de înregistrări muzicale la nivel global. Albumul lui Sheeran "Divide", al treilea din cariera sa, a fost cel mai bine vândut material discografic în 2017, iar "Shape of You" a fost single-ul care a înregistrat cele mai mari vânzări, potrivit organizaţiei.

Piesele lui Ed Sheeran se găsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici