ASCULTĂ SMART RADIO | Un membru al formaţiei A-ha critică dur un film distribuit de Donald Trump: „Chiar şi porcii orbi pot găsi trufe"

Magne Furuholmen, membru al formaţiei norvegiene A-ha, a ironizat apariţia unui clip pentru promovarea candidaturii la alegerile prezidenţiale a lui Donald Trump, ce împrumută caracteristici din videoclipul hitului său „Take on Me", anunţă Smart Radio, ce păstrează un loc pentru grup în playlist.

461 afișări
Imaginea articolului ASCULTĂ SMART RADIO | Un membru al formaţiei A-ha critică dur un film distribuit de Donald Trump: „Chiar şi porcii orbi pot găsi trufe"

Un membru al formaţiei A-ha critică dur un film distribuit de Donald Trump: „Chiar şi porcii orbi pot găsi trufe"

"Compui o piesă în tinereţe şi nu o faci pentru un grup specific, ci pentru toată lumea. Ulterior, apar lucruri precum acestea. Noi nu voiam ca muzica noastră să facă parte dintr-o campanie şi am fi preferat să nu se întâmple asta", a declarat Magne Furuholmen pentru revista Rolling Stone.

Videoclipul pentru melodia "Take on Me" a fost realizat în anul 1985, de britanicul Steve Barron, care a folosit o tehnică specială. Videoclipul a devenit emblematic, transgresând timpul şi fiind popular şi la trei decenii de la lansare.

Stilul specific a fost recunoscut de fanii formaţiei, luni, atunci când preşedintele american Donald Trump a distribuit pe reţeaua de micro-blogging Twitter un film de promovare ce a devenit viral.

Magne Furuholmen, în vârstă de 56 de ani, a fost întrebat ce părere are despre acest clip şi a afirmat că "şi porcii orbi pot găsi trufe".

Piesele A-ha se regăsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici