Ashton Kutcher a jucat volei pe plajă doar în pantaloni scurţi - FOTO

Actorul Ashton Kutcher a fost surprins de fotografi jucând volei pe o plajă din Rio de Janeiro alături de un prieten.

689 afișări
Imaginea articolului Ashton Kutcher a jucat volei pe plajă doar în pantaloni scurţi - FOTO

Ashton Kutcher a jucat volei pe plajă doar în pantaloni scurţi (Imagine: Daily Mail)

Soţul lui Demi Moore a demonstrat că este un sportiv destul de bun, jucând volei pe plajă şi alergând după minge. Actorul şi-a arătat corpul în timpul meciului, fiind îmbrăcat doar cu o pereche de pantaloni scurţi, scrie dailymail.co.uk.

După meci, Kutcher a făcut o baie alături de un prieten.

Actorul în vârstă de 33 de ani a defilat recent pe un podium de modă alături de modelul Alessandra Ambrosio, în timpul Săptămânii de Modă din Sao Paolo, în Brazilia.

Ashton Kutcher îl va înlocui pe Charlie Sheen în serialul "Doi bărbaţi şi jumătate, însă va interpreta un alt personaj. Kutcher a spus că se simte ca şi cum ar fi "câştigat la loterie". "Cred că niciodată, în 13 ani de carieră, nu am primit atâtea telefoane şi e-mail-uri de felicitare. S-ar crede că am câştigat la loterie sau ceva de genul acesta, ceea ce s-a cam întâmplat. Am cea mai bună slujbă din showbiz şi sunt extraordinar de bucuros pentru asta", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici