Ashton Kutcher şi Mila Kunis s-ar putea logodi săptămâna viitoare

Actorul american Ashton Kutcher îşi va anunţa logodna cu Mila Kunis săptămâna viitoare, imediat după ce divorţul său de actriţa Demi Moore va fi finalizat.

437 afișări
Imaginea articolului Ashton Kutcher şi Mila Kunis s-ar putea logodi săptămâna viitoare

Ashton Kutcher (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

După o relaţie care a început cu mai mult de un an în urmă, Ashton Kutcher va putea în sfârşit să o ceară în căsătorie pe iubita sa, Mila Kunis, în vârstă de 30 de ani, cel mai devreme săptămâna viitoare, informează dailymail.co.uk.

Starul american a fost "blocat" în ultimii doi ani într-o serie de negocieri intense cu fosta sa soţie, Demi Moore, iar divorţul lor este pe punctul de a fi finalizat.

Ashton şi Demi, în vârstă de 50 de ani, care are o avere de 150 milioane de dolari, au ajuns în sfârşit la un acord de divorţ, după negocieri intense şi îndelungate.

În ciuda faptului că este deja foarte bogată, Demi Moore va primi o parte din averea starului serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", estimată la multe milioane de dolari, dar şi acţiuni la unele dintre companiile din domeniul tehnologic pe care le-a înfiinţat Ashton Kutcher.

Demi Moore şi Ashton Kutcher nu au semnat un contract prenupţial şi s-au căsătorit în septembrie 2005.

Ashton Kutcher a depus actele de divorţ în decembrie 2012, la un an după despărţirea cuplului.

La rândul ei, Demi Moore a invocat motivul "diferenţelor ireconciliabile" în documentele oficiale depuse la tribunal, în martie 2013, în care a precizat că s-a despărţit de Ashton Kutcher pe 17 noiembrie 2011.

Potrivit unei surse citate de tabloidul The Sun, Ashton abia aşteaptă pronunţarea divorţului, pentru a putea să o ducă pe iubita sa actuală, Mila Kunis, într-o vacanţă în Hawaii.

"Amândoi sunt foarte fericiţi că documentul a fost semnat, iar Ashton este de acum liber să o ceară în căsătorie pe Mila. Amândoi vor să se căsătorească şi să aibă copii", a spus aceeaşi sursă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici