Aterizare cu emoţii pentru ducii William şi Catherine de Cambridge. Avionul care îi transporta a aterizat forţat

Avionul care îi transporta pe ducii William şi Catherine de Cambridge, aflaţi într-o vizită oficială în Pakistan, a aterizat forţat, joi, în oraşul Lahore, din cauza unei furtuni extrem de puternice, potrivit Reuters.

1945 afișări
Imaginea articolului Aterizare cu emoţii pentru ducii William şi Catherine de Cambridge. Avionul care îi transporta a aterizat forţat

Avionul care îi transporta pe ducii William şi Catherine a aterizat forţat

Aeronava Airbus A330 care îi transporta pe prinţul William şi pe soţia acestuia, ducesa Catherine de Cambridge, a aterizat forţat în Lahore, după două tentative eşuate în oraşele pakistaneze Rawalpindi şi Islamabad.

Cuplul regal, care, în perioada 14 - 18 octombrie a efectuat o vizită oficială în Pakistan, şi-a petrecut restul zilei de joi în Lahore.

Prinţul William, care a lucrat ca pilot pe elicoptere de salvare, le-a declarat celor aproximativ 40 de reporteri care îi însoţeau că el şi Catherine sunt teferi şi a glumit spunând că problemele au fost provocate de faptul că el pilota aeronava.

Agenţia de presă Reuters informează că nu au fost probleme cu aeronava la decolarea de pe aeroportul din Lahore, dar apoi a trecut printr-o zonă cu turbulenţe. Călătoria cu destinaţia iniţială Islamabad, care trebuia să dureze 26 de minute, s-a prelungit la peste două ore.

Prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi ducesa Catherine de Cambridge au participat la mai multe evenimente în timpul vizitei oficiale în Pakistan. Guvernul local speră ca acest eveniment să îmbunătăţească imaginea ţării ca destinaţie turistică şi de afaceri, după decenii de violenţe civile şi conflicte politice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici