Au început pregătirile pentru ediţia a doua a festivalului Coke Live

Pregătirile pentru a cea de-a doua ediţie a festivalului de muzică Coke Live, care anul trecut a avut loc în luna iunie, pe insula Lacul Morii din Bucureşti, au început, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai McCann PR.

8 afișări
Imaginea articolului Au început pregătirile pentru ediţia a doua a festivalului Coke Live

Au început pregătirile pentru ediţia a doua a festivalului Coke Live

În prezent, organizatorii se află în negocieri pentru stabilirea detaliilor festivalului, precum şi pentru semnarea contractelor cu trupele care vor concerta la eveniment. Pentru ediţia din acest an nu se va mai lucra cu compania Events, care anul trecut a fost co-organizator al festivalului.

Prima ediţie a festivalului Coke Live a avut loc anul trecut, la sfârşitul lunii iunie, pe insula Lacul Morii din Bucureşti, desfăşurându-se pe o suprafaţă de 40.000 de metri pătraţi.  

Line up-ul festivalului a cuprins trupele The Prodigy, Incubus, The Rasmus, The Cult, BackyardBabies, Ill Nino, Nick Olivieri & Mondo Generator, Bodhaa Boulevard, Vanilla Ice, alături de trupe româneşti precum Iris, Vama, Viţa de Vie, Direcţia 5, AB4, Zob, E.M.I.L., Luna Amară, Kumm, Grimus, Trooper, Coma, Nişte băieţi şi Danger.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici