Au mai rămas 200 de abonamente la B'estfest

Au mai rămas 200 de abonamente pentru zilele de 2, 3 şi 4 iulie ale festivalului B'estfest, din cele 5.000 scoase la vânzare de organizatori.

11 afișări
Imaginea articolului Au mai rămas 200 de abonamente la B'estfest

Au mai rămas 200 de abonamente la B'estfest

B'estfest -ul se desfăşoară în perioada 1-5 iulie, la Romexpo.

"Anul acesta şi biletele de o zi se vând într-un ritm mult mai alert faţă de ediţia precedentă, inclusiv cele pentru Ziua Zero şi Aftershock, iar în ultima perioadă, pe măsură ce ne-am apropiat de finalizarea programului, abonamentele au fost cele mai solicitate. Faptul că tot mai mulţi oameni îşi doresc să vină la B'estfest nu poate decât să ne bucure, este un semn că artiştii aleşi pentru line-up-ul acestui an sunt printre cei mai doriţi de public", spune Laura Coroianu, CEO Emagic.

Până în prezent, la B'estfest vor concerta:

1 iulie -The Killers şi Patrice,

2 iulie - Ayo, Moby, Polarkreis 18 şi Motorhead,

3 iulie - Klaxons, AB4, Orbital şi Franz Ferdinand,

4 iulie - Santana, The Charlatans, The Ting Tings, Looptroop Rockers, The Mood şi

5 iulie - Manowar, Holyhell, Trooper, Thunderstorm şi NeXuS, la Aftershock.

Biletele se găsesc la preţurile:

110 lei până pe 19 aprilie, 130 lei în perioada 20 aprilie - 30 iunie, 150 lei pe durata festivalului şi la intrare - "Ziua Zero" şi biletele de o zi

100 lei şi 150 lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă - Aftershock

270 lei - abonamentele pentru 2, 3 şi 4 iulie sunt disponibile pe myticket.ro şi în magazinele Diverta.

Citeşte şi:

Patrice revine în România

Iggy Pop nu mai vine în România

Moby, The Killers, Franz Ferdinand, Motörhead concertează la B'estfest

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici