Autobuzul de turneu al lui Paul McCartney, atacat în Mexic

Muzicianul Paul McCartney, care susţine o serie de concerte în Mexic, s-a temut pentru siguranţa sa, după ce autobuzul de turneu în care se afla a fost atacat de un grup de agresori, la sfârşitul săptămânii trecute, într-un cartier rău famat din Ciudad de Mexico, informează contactmusic.com.

16 afișări
Imaginea articolului Autobuzul de turneu al lui Paul McCartney, atacat în Mexic

Autobuzul de turneu al lui Paul McCartney, atacat în Mexic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Paul McCartney a susţinut două concerte la Foro Sol Arena din Ciudad de Mexico, joi şi vineri seară, în faţa unui public extrem de numeros.

Însă vizita fostului membru al trupei Beatles a căpătat accente dramatice vineri seară, după ultimul concert, când autobuzul său de turneu a fost atacat într-un cartier sărac al capitalei mexicane de o bandă de răufăcători care l-au obligat pe şofer să oprească.

Atacatorii au urcat pe autobuz, sărind pe acoperişul acestuia până la sosirea poliţiei locale, alertată de un trecător, informează cotidianul britanic Daily Mirror.

"La început, gărzile lui de corp au crezut că era vorba de entuziasmul fanilor, dar, după ce câţiva bărbaţi au început să se urce pe autobuz, situaţia s-a schimbat într-o clipă. Paul şi ceilalţi muzicieni au fost destul de zguduiţi", a declarat o sursă pentru Daily Mirror.

Paul McCartney a format alături de John Lennon, George Harrison şi Ringo Starr trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici