B'estival îşi schimbă numele în B'estfest, din 2008

Festivalul B'estival îşi va schimba denumirea odată cu ediţia din anul 2008, care va avea loc pe 4, 5 şi 6 iulie, la Bucureşti, urmând să se numească B'estfest, pentru a evita confuziile cu evenimentele intitulate la fel - Bestival UK şi B-Estival Spania.

1 afișare
Imaginea articolului B'estival îşi schimbă numele în B'estfest, din 2008

B'estival îşi schimbă numele în B'estfest, din 2008

Potrivit organizatorilor, după prima ediţie a B'estival, evenimentul a fost invitat să devină membru al comunităţii Yourope, asociaţia în care sunt înscrise 40 dintre cele mai importante festivaluri europene, printre care Exit Serbia, Lowlands Olanda, Rock'n'Coke Turcia. De asemenea, tot anul acesta, B'estival a fost înscris în programul European Talent Exchange Program, care se ocupă de promovarea tinerilor artişti europeni în cadrul festivalurilor internaţionale de top.

Notorietatea de care se bucură în prezent B'estival la nivel internaţional, precum şi dorinţa de a evita orice posibilă confuzie care s-ar putea crea în industria muzicală între B'estival România, Bestival UK şi B-Estival Spania au determinat Emag!c Entertainment să schimbe numele festivalului din B'estival în B'estfest.

"Intenţionăm să transformăm acest festival într-unul dintre cele mai apreciate festivaluri din Europa şi este necesar să-l individualizăm la nivel internaţional, să-i conturăm o imagine proprie. Din acest motiv, am luat decizia de a-l redenumi B'estfest, începând chiar cu ediţia din 2008", a declarat Laura Coroianu, Managing Partner Emag!c Entertainment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici