Banksy, o nouă lucrare în pandemie: Aachoo

  • Controversatul artist Banksy a revendicat o nouă operă, „Aachoo”
  • Este ilustrată o bătrână care strănută, fiind în temă cu pandemia din 2020
  • Oamenii s-au adunat să facă poze şi să acopere cu un panou transparent opera.
3025 afișări
Imaginea articolului Banksy, o nouă lucrare în pandemie: Aachoo

Controversatul artist Banksy a realizat o nouă lucrare în temă cu pandemia care afectează întreaga lume.

Banksy a confirmat că pictura murală „Aachoo” (n.r. în română Hapciu) care a apărut peste noapte pe marginea unei case de pe cel mai abrupt drum oraşul Bristol din Anglia, este opera sa.

Imaginea prezintă o bătrână care strănută.  

În lucrarea „Aachoo”, publicată de Banksy şi pe pagina sa oficială de Instagram, este ilustrată o femeie ce poartă un batic şi are în mână o batistă.

Ea se apleacă în faţă în în timp ce strănută, de aici ajunge să-şi elibereze bastonul şi geanta de mână. În timpul strănutului îi sare din gură pe lângă saliva care răzbate peste mai multe clădiri, şi dantura.

Proprietarul casei pe peretele căreia a fost făcută lucrarea a spus că valoarea imobilului a crescut considerabil acum şi, deşi era pusă la vânzare, a decis să amâne momentul pentru a face o reevaluare a acesteia, scrie BBC.

Presa britanică scrie că valoarea casei ar putea ajunge chiar la 5 milioane de lire sterline, datorită operei celebrului artist. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici