Barack Obama şi familia sa vor sta la un hotel din Washington care ar fi bântuit

Hotelul Hay-Adams, unde familia preşedintelui american ales, Barack Obama, va fi cazată începând de duminică, este unul dintre cele mai prestigioase hoteluri din Washington, despre care legenda spune că ar fi bântuit.

20 afișări
Imaginea articolului Barack Obama şi familia sa vor sta la un hotel din Washington care ar fi bântuit

Barack Obama şi familia sa vor sta la un hotel din Washington care ar fi bântuit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deschis în 1928, el este situat la câteva zeci de metri de Casa Albă, în centrul capitalei americane.

Hotelul are 145 de camere, iar preţul unei nopţi de cazare variază între 395 şi 6.000 de dolari. Camerele au băi, câte trei telefoane, un control digital al temperaturii şi un sistem audio integrat căzii.

Cele mai luxoase camere sunt prevăzute cu şemineu şi balcon, cu vedere spre viitorul loc de muncă al preşedintelui ales.

Numele hotelului provine de la personajele ilustre care au locuit în această zonă: John Hay, asistentul personal al preşedintelui Abraham Lincoln şi ulterior secretar de Stat, şi Henry Adams, scriitor şi descendent al preşedinţilor americani John Adams şi John Quincy Adams.

Potrivit unei legende care circulă la Washington, hotelul este bântuit de soţia lui Henry Adams, Marian "Clover" Adams, care a suferit de depresie şi s-a sinucis în 1885.

Fantoma ar vizita în mod regulat clădirea, în luna decembrie a fiecărui an, în jurul datei la care Marian "Clover" s-a sinucis.

Angajaţii hotelului sunt convinşi că au văzut uşile unor camere deschizându-se şi închizându-se fără nici o explicaţie sau aparatele radio pornind instantaneu.

Unii susţin chiar că au auzit o femeie plângând.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici