Bărbaţii au nevoie de trei ani pentru a-şi cere iubita în căsătorie

Bărbaţii au nevoie, în medie, de trei ani pentru a-şi cere iubita în căsătorie, în timp ce majoritatea femeilor şi-ar dori ca partenerul să le adreseze cererea cu patru luni mai devreme, potrivit unuii studiu realizat în Marea Britanie.

1 afișare
Imaginea articolului Bărbaţii au nevoie de trei ani pentru a-şi cere iubita în căsătorie

Bărbaţii au nevoie de trei ani pentru a-şi cere iubita în căsătorie

Potrivit acestui studiu, bărbaţii care urmează să sărbătorească destul de curând cea de-a treia "aniversare" se apropie de termenul limită în ceea ce priveşte gestul romantic suprem.

Studiul a scos la iveală că majoritatea cuplurilor obişnuite se logodesc la doi ani, 11 luni şi opt zile de la prima întâlnire.

Însă femeile simt că momentul cererii trebuie să aibă loc cu patru luni mai devreme, la doar doi ani, şapte luni şi 24 de ore de la prima întâlnire, informează dailymail.co.uk

La studiu, realizat de site-ul de internet The National Wedding Show, au participat 3.000 de persoane, logodite sau căsătorite.

Acelaşi studiu a mai scos la iveală faptrul că 10% dintre respondenţi stabilesc un termen limită pentru căsătorie după ce se logodesc. Iar dacă partenerul nu respectă acest termen, 75% dintre persoanele logodite aleg să pună capăt relaţiei.

Rezultatele studiului mai indică faptul că ar putea fi destul de dificil să îndeplineşti aşteptările romantice ale unei femei: 43% dintre cele care au fost cerute în căsătorie în primii trei ani ai relaţiei şi-ar fi dorit ca evenimentul să fie mai romantic. De altfel, 42% dintre respondente au comunicat acest lucru partenerilor.

10% dintre femei încalcă tradiţiile şi fac ele propunerea în căsătorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici