Bărbatul care a câştigat 2 miliarde de dolari la loto şi-a cumpărat un conac

Bărbatul care a câştigat 2 miliarde de dolari la loto, şi-a cumpărat un conac. Este cea mai scumpă achiziţie din Hollywood Hills din acest an şi printre cele mai scumpe din cartier din toate timpurile.

27656 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a câştigat 2 miliarde de dolari la loto şi-a cumpărat un conac

Sursa foto: Twitter/Simon Berlyn

Edwin Castro, care s-a prezentat luna trecută pentru a încasa premiul record al loteriei, tocmai a cheltuit 25,5 milioane de dolari pe o casă nouă în Hollywood Hills.

Castro a cumpărat un conac modern cu 29,95 milioane de dolari, reprezentând 2,56% din câştigul de la loto.

Este cea mai scumpă achiziţie din Hollywood Hills din acest an şi printre cele mai scumpe din cartier din toate timpurile, relatează Los Angeles Times.

Ascunsă în spatele unor porţi cu vedere spre Sunset Strip şi Chateau Marmont, casa de pe deal a fost construită anul trecut de o companie de dezvoltare de lux. Lemnul şi betonul împodobesc exteriorul de tip "cutie", conducând la spaţii interioare-exterioare cu concepţie deschisă, cu vedere panoramică la oraşul de dedesubt.

Casa cu trei etaje (plus terasa de pe acoperiş) are 5 dormitoare şi 6 băi, precum şi o sală de jocuri, o cramă, o sală de cinema, un bar, o sală de gimnastică, o baie rece, un duş cu aburi şi o saună.

Pereţii de sticlă se deschid spre partea din spate, unde terasele duc la o piscină, un spa şi o bucătărie în aer liber. Proprietatea se întinde pe puţin peste 2.000 de hectare.

În noiembrie, Castro a cumpărat un bilet de loterie la o benzinărie din Altadena care a nimerit toate cele 5 numere plus Powerball. El a refuzat să vorbească în public atunci când a încasat banii în februarie, dar apoi a dat o declaraţie în care spunea că a fost "şocat şi extaziat".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici