Bărbatul care a furat materiale legate de producţia filmului "Indiana Jones", condamnat

Un bărbat din Los Angeles a fost condamnat la doi ani de închisoare după ce a recunoscut că a sustras mai multe computere şi fotografii utilizate în etapa de producţie a părţii a patra a francizei "Indiana Jones", în regia lui Steven Spielberg, informează AFP.

3 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a furat materiale legate de producţia filmului "Indiana Jones", condamnat

Bărbatul care a furat materiale legate de producţia filmului "Indiana Jones", condamnat

Roderick Davis, în vârstă de 37 de ani, care a mai fost condamnat de câteva ori pentru furt şi tăinuire de bunuri furate, şi-a recunoscut vinovăţia şi a încheiat o înţelegere cu parchetul, evitând astfel un proces.

Davis a fost arestat la începutul lunii octombrie în urma unui flagrant delict organizat de poliţia din Los Angeles, sub suspiciunea de comercializare de bunuri furate.

Anunţurile de vânzare a obiectelor furate au fost trimise prin e-mail unor site-uri de ştiri mondene.

Pe 24 septembrie, studiourile DreamWorks Pictures SKG, co-fondate de Spielberg, au cerut poliţiei să ancheteze furtul.

Titlul oficial al părţii a patra a celebrei francize este "Indiana Jones and the The Kingdom of the Crystal Skull", în traducere "Indiana Jones şi Regatul craniilor de cristal".

Partea a patra a seriei este produsă de George Lucas.

În ciuda celor 65 de ani pe care îi are, Harrison Ford şi-a reluat rolul în "Indiana Jones 4", film în care vor mai juca actriţa australiană Cate Blanchett, în rolul iubitei arheologului.

Filmul "Indiana Jones 4"  va fi lansat în Statele Unite pe 22 mai 2008, cu ocazia Memorial Day (zi în care sunt comemoraţi militarii americani căzuţi la datorie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici