Barbra Streisand va lansa o carte în care îşi prezintă noua casă din Malibu

Cântăreaţa şi actriţa Barbra Streisand va lansa, în toamna anului 2010, prin intermediul editurii Viking, volumul intitulat "A Passion for Design", în care va prezenta elementele de arhitectură şi de design ale noii sale locuinţe din Malibu, informează Hollywood Reporter.

27 afișări
Imaginea articolului Barbra Streisand va lansa o carte în care îşi prezintă noua casă din Malibu

Barbra Streisand va lansa o carte în care îşi prezintă noua casă din Malibu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acest volum va prezenta şi câteva cronici scrise de Barbra Streisand despre celelalte case ale sale, precum apartamentul din New York, reşedinţa din Los Angeles sau casele de vacanţă de pe coasta Californiei. Volumul va prezenta, totodată, numeroase fotografii ale camerelor pe care artista americană le-a decorat, mobilierul şi operele de artă pe care le-a achiziţionat de-a lungul anilor, dar şi florile şi plantele pe care le cultivă în grădinile sale.

Drepturile pentru publicarea acestei cărţi au fost achiziţionate de Clare Ferraro, preşedinta editurii Viking, iar Robert Barnett de la compania Williams & Connolly a obţinut drepturile de comercializare pe plan internaţional pentru prima ediţie. Lucrarea va fi coordonată de Rick Kot, editorul şef al companiei Viking.

Barbra Streisand, originară din Brooklyn, New York, în vârstă de 67 de ani, a devenit celebră în anii '60, câştigând numeroase premii Grammy. De asemenea, ea a fost recompensată şi pentru performanţele sale actoriceşti cu două premii Oscar, pentru rolurile din filmele "S-a născut o stea" (1977) şi "Funny Girl" (1968).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici