Băsescu l-a invitat pe Ricky Ardezianu, cântăreţ din Republica Moldova, la botezul nepoatei sale

Preşedintele Traian Băsescu l-a invitat pe Ricky Ardezianu, cântăreţ din Republica Moldova, să cânte la botezul nepoatei sale, după ce acesta s-a plâns că artiştii din ţara vecină nu sunt suficient apreciaţi şi promovaţi în România.

580 afișări
Imaginea articolului Băsescu l-a invitat pe Ricky Ardezianu, cântăreţ din Republica Moldova, la botezul nepoatei sale

Ricky Ardezianu (Imagine: Facebook)

Preşedintele l-a invitat pe Ricky Ardezianu să cânte la botezul nepoatei sale şi i-a spus să nu uite de succesul în România al unor cântăreţi precum Anna Lesko sau Nicolae Botgros, dar şi de ansamblul de dansuri ţigăneşti de la Chişinău, pe care el îl vede în fiecare an pe litoral.

"Vă invit la botezul nepoatei mele. Discutând în altă paradigmă, nu uitaţi că este Anna Lesko, care este o prezenţă continuă la televiziunile române, Ion şi Doina Aldea Teodorovici erau de dimineaţa până seara pe posturile româneşti, maestrul Botgros are contract, în fiecare weekend are emisiuni de ore întregi (...) E şi ansamblul de dansuri ţigăneşti de la Chişinău, pe care îl văd pe litoral în fiecare an", a spus Băsescu.

El a adăugat că artiştii din ţara vecină nu au nicio restricţie în România, deoarece vin cu o "muzică dulce, de calitate, care păstrează fibra firii noastre". "Sunteţi sentimentali, ca şi noi, şi sunteţi buni", a mai spus Băsescu.

Elena Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui Băsescu, este însărcinată, urmând să nască o fetiţă.

Preşedintele declara în iunie că botezul ar putea avea loc "undeva prin octombrie".

Ricky Ardezianu este numele de scenă al cântăreţului de muzică pop Iurică Ciubotaru, Artist al Poporului în Republica Moldova, cantautor, textier şi orchestrator.

Potrivit paginii sale de Facebook, Ardezianu vorbeşte franceza, italiana, rusa, spaniola şi cântă în toate aceste limbi, dar şi în engleză.

Cântăreţul mai spune că este laureat al mai multor concursuri şi festivaluri de muzică uşoară din Moldova şi din străinătate.

Tot el se recomandă "sportiv prin excelenţă", după ce a făcut box, arte marţiale şi deltaplanism.

A fost, un timp, moderator la emisiunea umoristică "Peştişorul de aur", conform aceleiaşi surse.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici