Băsescu merge la mare de 1 Mai

Preşedintele Traian Băsescu este aşteptat să sosească pe litoral, miercuri după-amiază, pentru a-şi petrece minivacanţa de 1 Mai, urmând să stea la vila de protocol "Nufărul" de la Neptun, unde în urmă cu aproape o lună s-a întâlnit cu preşedintele SUA George Bush.

20 afișări
Imaginea articolului Băsescu merge la mare de 1 Mai

Băsescu merge la mare de 1 Mai (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit primarului oraşului Mangalia, Zamfir Iorguş, preşedintele Băsescu era aşteptat să ajungă la vila de protocol de la Neptun în jurul orei 12.00 şi va rămâne pe litoral până duminică, 4 mai.

Traian Băsescu a venit în fiecare an pe litoral de 1 Mai, de la preluarea mandatului de şef al statului, iar în cele câteva zile libere merge să se plimbe şi să se întâlnească cu turiştii din staţiuni.

Preşedintele s-ar putea întoarce la Mangalia în 18 mai, fiind invitat de oficiliatăţile locale, alături de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, pentru că aici va fi adus Brâul Maicii Domnului de la Mănăstirea Panaghia Kato Xenias din Grecia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici