Băsescu: Sper să nu aflu din presă când se va căsători Elena

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, într-un interviu publicat, vineri, de ziarul "Liberatea" că, legat de intimitate, nu are o "comunicare grozavă" cu fetele sale şi că speră să nu afle din presă când se va căsători fica sa cea mică, Elena.

88 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Sper să nu aflu din presă când se va căsători Elena

Băsescu: Sper să nu aflu din presă când se va căsători Elena (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Întrebat de reporter dacă şi-a învătat fetele să facă diferenţa dintre pretendenţi interesaţi şi pretendenţi îndrăgostiţi, Băsescu a răspuns: "Nu prea am ştiut să le învăţ asta, dar le-am spus un singur lucru încă din adolescenţă. Fetele tatii, nu vă măritaţi până la 30 de ani! Mereu am considerat că e esenţial ca o fată, o femeie, să aibă întâi puţină experienţă de viaţă, că viaţa o învaţă ce tata i-ar spune. Mai bine vede cu ochii ei şi pe urmă decide dacă se căsătoreşte sau nu".

De asemenea, Traian Băsescu a spus că nu ştie dacă fiica sa cea mică, Elena, se pregăteşte sau nu de nuntă.

"Nu am această informaţie, dar e foarte greu să pun mâna în foc pentru fetele mele. Şi când s-a căsătorit Ioana cu Bodo, am aflat din ziar. Sper, când se va căsători Elena, să nu aflu tot din presă. Şi de divorţul Ioanei de Bodo am aflat tot din ziar. Asta e! N-aş putea spune că, legat de intimitate, am o comunicare grozavă cu fetele mele", a mai spus Băsescu.

Preşedintele Băsescu a spus că nu-l cunoaşte personal pe noul iubit al fiicei sale şi că nici aceasta nu a încercat să i-l prezinte.

"Eu nu-l cunosc. Am înţeles că are un nume puţin cam trăsnit (n.r. - Syda), care vine de la mama lui pe care o cheamă Sidonia. Asta e!", a spus Băsescu care a a adăugat că nu vrea neapărat săl-l cunoască.

Întrebat despre o eventuală căsătorie a Elenei Băsescu cu Andrei Hrebenciuc, Traian Băsescu a răspuns: "Asta era... N-am fost un suporter al legăturii, dar nici nu m-am putut împotrivi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici