Bebeluşul regal, născut în zodia Racului, va fi un lider puternic. Ce spun astrologii despre viitorul acestuia

Bebeluşul regal, născut în zodia Racului, la fel ca tatăl său, prinţul William, şi bunica sa prinţesa Diana, va fi un lider puternic, afirmă experţii în astrologie.

861 afișări
Imaginea articolului Bebeluşul regal, născut în zodia Racului, va fi un lider puternic. Ce spun astrologii despre viitorul acestuia

Prinţul William, Catherine Middleton (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Însă micuţul Rac regal ar fi putut fi Leu, întrucât bebeluşul s-a născut cu doar 30 de minute înainte ca Soarele să intre în constelaţia Leului.

Tatăl său, prinţul William, născut pe 21 iunie, este tot Rac, la fel cum era şi mama sa, prinţesa Diana, născută pe 1 iulie.

Persoanele născute în zodia Racului sunt protectoare şi emotive, întrucât se află sub influenţa Lunii, însă se pot retrage de multe ori, cu promptitudine, în propria carapace.

Astrologul Patrick Arundell spune că această zodie îi va oferi bebeluşului regal "o putere impunătoare" şi "o aură foarte specială".

"Elementul marcant care pune în lumină o putere impozantă constă în faptul că Soarele este situat în Rac, unul dintre semnele cardinale ale zodiacului", a declarat el.

Această "aură" specială ar proveni din conexiunea magnetică dintre Venus şi Soare, a adăugat acelaşi expert.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici