Becali despre relaţia nepotului său cu Andreea Mantea: Ar fi culmea să se însoare cu ea

Finanţatorul stelist Gigi Becali le-ar prefera pe Andreea Raicu sau Mihaela Rădulescu drept posibile partenere pentru nepotul său Lucian Becali, care, Cancan, ar putea avea o relaţie cu prezentatoarea TV Andreea Mantea.

1701 afișări
Imaginea articolului Becali despre relaţia nepotului său cu Andreea Mantea: Ar fi culmea să se însoare cu ea

Becali despre relaţia nepotului său cu Andreea Mantea: Ar fi culmea să se însoare cu ea (Imagine: Liviu Adăscăliţei/MediafaxFoto)

Întrebat ce s-ar întâmpla dacă Lucian Becali s-ar însura cu Andreea Mantea, Becali a răspuns: "Ar fi chiar culmea să se însoare cu ea. Asta ne mai trebuie, vedetă Playboy în familia noastră, că le avem pe toate. Peste o săptămână trebuie alta, toată revista Playboy dacă e băiat deştept. Toată la rând. Eu când eram tânăr, eram băiat deştept. Toată revista Playboy trebuie luată la rând şi toate astea, vedete de televiziune, tot... Asta dacă e băiat deştept, dacă e fraier, stă cu asta un an doi, ca fraierul", a declarat Becali.

Gigi Becali a fost intrebat ce altă vedeta i-ar recomanda nepotului său: "De cine îmi place mie vedetă? Dar nu ştiu dacă poate el cu aia, că aia e mai cuminte, aia, cum o cheamă, Andreea Raicu. Cine mai e fată drăguţă? Mai este Mihaela. (...) Mihaela Rădulescu. Gina Pistol e fată drăguţă. Şi ea nu e chiar aşa, o ia lumea la mişto aiurea. Dar nu e chiar fraieră. N-aţi văzut că m-a votat pe mine?", a mai spus Becali.

Presa mondenă a relatat pe larg despre relaţiile nepotului lui Gigi Becali, Lucian fiind văzut alături de mai multe foste sau actuale vedete din showbiz, precum Diana Munteanu, Oana Ioniţă sau Laurette.

În ceea ce o priveşte pe Andreea Mantea, presa a relatat despre despre despărţirea acesteia de Andrei Ţârdea. Relaţia celor doi a durat numai un an de zile. După confirmarea paternităţii lui Andrei în cazul fiicei sale din fosta căsătorie, cei doi au ales să-şi vadă fiecare de drumul lui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici