Beckham i-a dăruit soţiei sale o poşetă mai scumpă decât un apartament în oraşul ei natal

Fotbalistul englez David Beckham i-a dăruit soţiei sale, de Crăciun, o poşetă în valoare de 80.000 de lire sterline, mai scumpă cu 10.000 de lire sterline decât un apartament în oraşul natal al fostei cântăreţe, Harlow, informează The Sun.

17 afișări
Imaginea articolului Beckham i-a dăruit soţiei sale o poşetă mai scumpă decât un apartament în oraşul ei natal

Beckham i-a dăruit soţiei sale o poşetă mai scumpă decât un apartament în oraşul ei natal

Modelul de poşetă Birkin Himalayan cu diamante, dăruit de Beckham soţiei sale Victoria, a fost realizat de casa Hermes în doar trei exemplare.

Acest accesoriu l-a costat pe David Beckham aproape cât salariul pe o săptămână.

"David ştie că Hermes este marca preferată a soţiei sale şi a reuşit să cumpere poşeta printr-un intermediar din Los Angeles", a declarat o sursă din anturajul cuplului David şi Victoria Beckham.

Potrivit The Sun, lista pentru obţinerea poşetelor Birkin Himalayan a fost încheiată, iar persoanele care se află pe aceasta vor trebui să aştepte patru ani până vor intra în posesia acestor obiecte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici