Ben Stiller, Channing Tatum şi Zac Efron participă într-o nouă emisiune prezentată de Bear Grylls

Ben Stiller, Channing Tatum, Zac Afron şi Tom Arnold se numără printre starurile din industria de divertisment care îşi vor testa aptitudinile de supravieţuire în condiţii naturale vitrege în noua emisiune a celebrului prezentator Bear Grylls.

167 afișări
Imaginea articolului Ben Stiller, Channing Tatum şi Zac Efron participă într-o nouă emisiune prezentată de Bear Grylls

Bear Grylls (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Emisiunea "Running Wild with Bear Grylls" va prezenta aventurile prin care vor trece o serie de vedete din showbiz, care vor petrece 48 de ore în sălbăticie, încercând să supravieţuiască şi să revină apoi cu bine în civilizaţie, informează contactmusic.com.

Aceste episoade, care vor avea o durată totală de şase ore, vor debuta la televiziunea americană NBC în luna iulie.

"«Running Wild» va permite telespectatorilor să vadă în inimile şi minţile acestor invitaţi, într-o manieră deschisă, onestă, dar şi puţin vulnerabilă, întrucât vor fi scoşi din zona lor de confort şi vor fi prezentaţi aşa cum sunt ei cu adevărat în viaţa reală atunci când sunt deposedaţi de toate beneficiile celebrităţii", a declarat Bear Grylls.

"În esenţă, emisiunea constă în a duce aceste vedete într-o aventură ce poate fi trăită o singură dată în viaţă, iar eu le voi fi alături când participanţii vor descoperi ceva nou despre ei înşişi şi despre lumea în care trăiesc. Pentru mine, acest lucru este întotdeauna un privilegiu", a adăugat Grylls.

Bear Grylls a devenit celebru cu emisiunea "Tehnici esenţiale de supravieţuire" de la Discovery Channel, ce a fost difuzată în peste 200 de ţări, inclusiv în România.

Într-un studiu realizat în februarie 2012 cu prilejul sărbătoririi a 15 ani de Discovery Channel în România, Bear Grylls a fost ales prezentatorul TV preferat de români (60% dintre voturile respondenţilor), el fiind urmat în top de Adam Savage şi Jamie Hyneman din "Vânătorii de mituri" (41%) şi de Jeremy Clarkson din "Top Gear" (39%).

Bear Grylls, în vârstă de 38 de ani, a escaladat muntele Everest la vârsta de 23 de ani şi a făcut parte timp de trei ani din serviciile speciale din cadrul aviaţiei britanice, fiind un expert în paraşutism, tehnici de supravieţuire în junglă şi tehnici de luptă.

El s-a folosit totodată de celebritatea dobândită pentru a devenit purtător de cuvânt pentru mai multe proiecte motivaţionale şi a scris mai multe cărţi, inclusiv romane de ficţiune pentru adolescenţi şi o autobiografie care a devenit bestseller.

Totodată, Bear Grylls a filmat şi în România, experienţele sale în Munţii Carpaţi fiind prezentate în sezonul al treilea din "Tehnici esenţiale de supravieţuire".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici