Beyoncé şi Jay-Z au cumpărat o proprietate istorică, de 2,6 milioane de dolari, în New Orleans

Cântăreaţa americană Beyoncé şi soţul său, rapperul şi producătorul muzical Jay-Z, au cumpărat o proprietate imobiliară istorică, în valoare de 2,6 milioane de dolari, în New Orleans, Louisiana, informează contactmusic.com.

234 afișări
Imaginea articolului Beyoncé şi Jay-Z au cumpărat o proprietate istorică, de 2,6 milioane de dolari, în New Orleans

Beyoncé şi Jay-Z au cumpărat o proprietate istorică, de 2,6 milioane de dolari, în New Orleans (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

Cele două vedete, care au împreună o fetiţă în vârstă de 3 ani, Blue Ivy, au achiziţionat o proprietate istorică, dotată cu şapte dormitoare şi opt băi, care, în trecut, a fost Biserica presbiteriană Westminster, informează E! News.

Proprietatea, în stil baroc spaniol, a fost construită în 1925 şi are un concept de design deschis, cu trei apartamente separate.

Locuinţa, de 1.234 de metri pătraţi, care se întinde pe trei etaje, are, de asemenea, şi cea mai mare terasă verde de pe acoperiş din oraş.

Beyonce Knowles, în vârstă de 33 de ani, a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 14 în calitate de artistă solo.

Din 2008 este căsătorită cu Jay-Z, iar împreună au o fiică pe nume Blue Ivy. Jay-Z şi Beyonce formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici