Beyonce va lansa un album de muzică country

Cântăreaţa americană Beyonce lucrează, în prezent, la noul său album, care va fi o colecţie de melodii country şi western, potrivit thesun.co.uk.

2 afișări
Imaginea articolului Beyonce va lansa un album de muzică country

Beyonce va lansa un album de muzică country

Pentru acest album, Beyonce colaborează cu compozitoarea şi cântăreaţa Amanda Ghost, autoarea hitului "You're Beatiful", lansat de James Blunt, care a stat timp de cinci săptămâni pe primul loc în topurile britanice.

Beyonce a luat decizia de a realiza acest album după ce şi-a testat fanii cu o versiune country surpriză a hitului său "Irreplaceable", la ceremonia American Music Awards, care a avut loc săptămâna trecută la Los Angeles.

Fosta membră a trupei Destiny's Child a interpretat melodia împreună cu duetul de muzică country Sugarland.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici