Bob Dylan va lansa un nou album

Bob Dylan va lansa, în luna aprilie, un nou album de studio, care va cuprinde zece piese, informează revista de specialitate New Musical Express.

20 afișări
Imaginea articolului Bob Dylan va lansa un nou album

Bob Dylan va lansa un nou album (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Piesele pentru acest disc au fost înregistrate alături de trupa cu care legendarul muzician concertează de obicei în turnee.

De asemenea, Dylan a fost acompaniat la acordeon de Davod Hidalgo, de la Los Lobos.

Bob Dylan a produs singur acest album, sub pseudonimul Jack Frost, pe care l-a folosit şi când a produs albumele "Love and Theft" (2001) şi "Modern Times" (2006).

Printre piesele de pe disc se numără "Beyond Here Lies Nothin'", "If You Ever Go To Houston", "This Dream Of You", "My Wife's Home Town" şi "It's All Good".

Acest material discografic va fi primul album de studio al lui Dylan după albumul "Modern Times".

În 2004, după o carieră de 40 de ani, Bob Dylan, poetul rock, s-a clasat pe locul doi în lista celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor alcătuită de revista Rolling Stone.

Citeşte şi:

Muzicuţele lui Bob Dylan, scoase la vânzare

Dylan şi-a dat acordul ca unul dintre cântecele lui să apară într-o reclamă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici