Bodyguarzii modelului Gisele Bündchen, condamnaţi în justiţie, după ce au tras asupra unor fotografi

Doi bodyguarzi care asigurau paza la căsătoria modelului brazilian Gisele Bündchen cu jucătorul de fotbal american Tom Brady, în 2009, au fost condamnaţi în justiţie, după ce au tras mai multe focuri de armă asupra fotografilor prezenţi la nunta celor două vedete.

154 afișări
Imaginea articolului Bodyguarzii modelului Gisele Bündchen, condamnaţi în justiţie, după ce au tras asupra unor fotografi

Gisele Bundchen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Costaricanul Miguel Solis şi columbianul Alexander Rivas au fost condamnaţi la cinci ani de închisoare şi trebuie să plătească fiecărei "victime" - Yuri Cortez, fotograf al Agence France-Presse, şi Rolando Aviles, fotojurnalist costarican independent - daune de 10.000 de dolari, informează contactmusic.com.

Incidentul s-a produs pe 4 aprilie 2009, în timpul petrecerii de nuntă a cuplului Gisele Bündchen-Tom Brady, în vila modelului brazilian din staţiunea balneară Santa Teresa de Cobano din Costa Rica.

Fotografii au declarat că cei doi bodyguarzi le-au cerut să predea cardurile de memorie ale aparatelor de filmat, atunci când i-au prins în timp ce realizau fotografii de la distanţă, în timpul căsătoriei celor două vedete.

Întrucât cei doi paparazzi au preferat să fugă de la faţa locului, Solis şi Rivas au început să tragă focuri de armă.

Rolando Aviles a spus că unul dintre gloanţe a trecut foarte aproape de capul său.

În depoziţia sa de la tribunal, Rolando Aviles a spus: "Glonţul a trecut printre noi, ratând cu foarte puţin capetele noastre. Dacă glonţul ar fi trecut puţin mai la stânga, l-ar fi ucis pe unul dintre noi. Am strigat: «Ne vor ucide!». Aş fi putut să îmi pierd viaţa doar pentru a publica nişte fotografii pe care Gisele nu le voia publicate".

Gisele Bündchen a spus că nu a ştiut nimic despre acest incident, iar Tom Brady a pus sub semnul întrebării, iniţial, declaraţiile celor doi paparazzi, declarând: "Am găsit doi bărbaţi pe proprietatea noastră şi le-am cerut să plece. Bodyguarzii noştri nici măcar nu aveau arme de foc".

Gisele Bündchen este căsătorită cu fotbalistul american Tom Brady, în vârstă de 35 de ani, din februarie 2009. Cei doi au împreună un băieţel, Benjamin, care s-a născut în decembrie 2009, şi o fetiţă, Vivian Lake, născută în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici