VIDEO  Bon Jovi revine după 4 ani cu un nou album, ”Forever”

  • Albumul ”Forever” marchează a 16-a lansare de studio a trupei Bon Jovi, după o pauză de patru ani.
  • Single-ul principal, ”Legendary”, aduce un omagiu emoţionant soţiei lui Jon Bon Jovi şi încântă ascultătorii cu o tonalitate plină de bucurie.
  • Documentarul în patru părţi ”Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story” oferă o perspectivă detaliată asupra istoriei formaţiei şi va fi disponibil pe HULU şi Disney+.
754 afișări
Imaginea articolului Bon Jovi revine după 4 ani cu un nou album, ”Forever”

Sursa foto: X

Trupa Bon Jovi revine cu noul lor album ”Forever”, marcând a 16-a lor lansare de studio după o pauză de patru ani, relatează NME.

Single-ul principal, ”Legendary”, stabileşte o tonalitate vie şi plină de bucurie, liderul trupei Jon Bon Jovi aducând astfel un omagiu soţiei sale. Videoclipul piesei a fost regizat de Dano Cerny.

Albumul, programat pentru lansare pe 7 iunie, promite o întoarcere la bucurie pentru trupă, conform lui Bon Jovi. Disponibil în diverse variante, de vinil, CD-uri, casete şi exemplare semnate în ediţie limitată, ”Forever” este foarte aşteptat de fani.

Lista de piese include 12 cântece, având titluri precum ”Living Proof”, ”Waves” sau ”Hollow Man”. În plus, pentru celebrarea aniversării lor de 40 de ani, un documentar în patru părţi intitulat ”Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story” va avea premiera la SXSW. Producţia, realizată cu cooperarea deplină a membrilor trecuţi şi prezenţi ai trupei, oferă o privire detaliată asupra istoriei formaţiei şi va debuta pe HULU în SUA şi pe Disney+ în Marea Britanie pe 26 aprilie.

Revenirea lui Bon Jovi cu ”Forever” promite să fie o celebrare a moştenirii lor, cu ”Legendary” servind ca o introducere potrivită pentru ceea ce îi aşteaptă pe fani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici