Boney M va primi 50.000 de euro pentru concertul dinaintea meciului FC Argeş - FC Braşov

Formaţia Boney M va primi 50.000 de euro pentru a susţine un concert pe Stadionul Nicolae Dobrin, duminică, de la ora 20.00, înaintea meciului FC Argeş - FC Braşov, contând pentru etapa a III-a a Ligii I, cu ocazia sărbătoririi a 55 de ani de la înfiinţarea clubului piteştean.

160 afișări
Imaginea articolului Boney M va primi 50.000 de euro pentru concertul dinaintea meciului FC Argeş - FC Braşov

Boney M va primi 50.000 de euro pentru concertul dinaintea meciului FC Argeş - FC Braşov

Concertul formaţiei Boney M va începe la ora 20.00, iar meciul la 21.30. Spectatorii vor putea intra la ambele manifestări cu biletul de meci care costă 10 lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"În Occident, concertele de muzică pop au devenit un obicei înaintea meciurilor. Sperăm ca şi la noi să devină o obişnuinţă, şi acesta să nu fie ultimul", a declarat Ionuţ Badea, antronorul echipei FC Argeş.

Actualul club FC Argeş, numit Dinamo Piteşti, de la 6 august 1953 până în vara anului 1968, a câştigat de două ori campionatul României, în 1972 şi 1979, a fost vicecampioană de alte două ori şi de patru ori a ocupat ultima treaptă a podiumului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici