BOTEZ în familia Băsescu: Nepoata preşedintelui, Sofia Anais, a fost creştinată. Ce rochie a purtat Elena Udrea la biserică - GALERIE FOTO

Nepoata preşedintelui Traian Băsescu, Sofia Anais, a fost botezată, sâmbătă, la Biserica Sfântul Spiridon Nou.

5832 afișări
Imaginea articolului BOTEZ în familia Băsescu: Nepoata preşedintelui, Sofia Anais, a fost creştinată. Ce rochie a purtat Elena Udrea la biserică - GALERIE FOTO

BOTEZ în familia Băsescu: Nepoata preşedintelui, Sofia Anais, a ??. Ce rochie a purtat Elena Udrea la biserică (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Preşedintele Traian Băsescu a sosit, duminică, în jurul orei 13.40, la Biserica Sfântul Spiridon Nou, unde urma să aibă loc botezul nepoatei sale, Sofia Anais.

"Nu am emoţii, de ce să am emoţii", le-a spus preşedintele ziariştilor prezenţi.

Întrebat cum este să fie bunic, el a răspuns: "Nu vedeţi ce împăunat sunt!?".

GALERIE FOTO

Elena Băsescu, soţul său Bogdan Ionescu şi micuţa Sofia Anais au ajuns la biserică puţin înainte de ora 14.00. 

"Dumnezeu ne binecuvântează", le-a spus Elena Băsescu ziariştilor prezenţi, înainte de a intra în biserică, ducând în braţe fetiţa.

Dorin Chirtoacă, Monica şi Cătălin Cârstoiu sunt naşii fetiţei Elenei Băsescu.

Între cei care participă la acest eveniment se numără buncii din partea tatălui ai Sofiei Anais, Ioana Băsescu, Mircea Băsescu, Elena Udrea.

Întrebată ce îi urează fetiţei, Elena Udrea a spus: "Să fie sănătoasă, e un copil reuşit, nişte părinţi norocoşi şi să aibă surioare şi frăţiori".

Sâmbătă seară va avea loc doar o petrecere restrânsă, în familie, la Vila Lac, deoarece este postul Crăciunului, urmând ca petrecerea de botez să fie în 18 ianuarie.

Primul copil al Elenei Băsescu şi, în acelasi timp, primul nepot al preşedintelui, a venit pe lume în ziua în care mama a împlinit un an de la căsătorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici