Botezatu, cu lacrimi în ochi: N-aş spune cine este fiul meu, nu vreau să îi distrug familia - VIDEO

Cătălin Botezatu a vorbit, joi seară, la emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV despre fiul lui, a cărui identitate nu vrea să o dezvăluie pentru că nu vrea să îi distrugă familia.

183 afișări
Imaginea articolului Botezatu, cu lacrimi în ochi: N-aş spune cine este fiul meu, nu vreau să îi distrug familia - VIDEO

Botezatu, cu lacrimi în ochi: N-aş spune cine este fiul meu, nu vreau să îi distrug familia - VIDEO

Cătălin Botezatu a venit, joi seară, la emisiunea "Happy Hour" extrem de supărat de faptul că presa de scandal nu-i dă pace. Pentru prima dată, cu ochii în lacrimi, Botezatu şi-a arătat o faţă mai puţin cunoscută, aceea de bărbat sensibil. După ce în dimineaţa zilei de joi s-a scris că Andrei Iordache ar fi fiul său, designerul a izbucnit şi a afirmat în emisiunea de la Pro TV că s-a săturat să se justifice în faţa presei şi că doreşte să îşi trăiască viaţa fără ca nimeni să se mai amestece şi fără ca ziarele să mai scrie neadevăruri despre el.

Cu ochii în lacrimi, Bote a fost categoric: "Pe drumul până la Buftea am primit zeci de telefoane. Nu mai pot. Plâng de nervi, de ciudă... e prea mult pentru un om. Vă rog să nu mă mai căutaţi. Nu mai vreau să vorbesc decât despre fashion, nu mai vreau bârfe", este mesajul transmis de Botezatu.

Anul trecut, la "Happy Hour Special", o serie de ediţii prezentate de Cătălin Măruţă şi invitata sa Carmen Harra, Cătălin Botezatu a făcut o dezvăluire şocantă: a recunoscut că are un fiu biologic, major, care se învârte în cercul său dar care nu ştie că el este tatăl lui. După aproape un an, presa de scandal a scris că Andrei Iordache, un tânăr de 24 de ani, portar la divizionara C Juventus Bucureşti şi manechin pentru Botezatu, este posibil să fie băiatul designerului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici