Brad Pitt şi Monica Bellucci, vedetele Festivalului de Film American de la Deauville

Brad Pitt şi Monica Bellucci vor fi vedetele celei de-a 33-a ediţii a Festivalului de Film American de la Deauville (Calvados, Normandia), care se va desfăşura în perioada 31 august - 9 septembrie, anunţă nouvelobs.com.

2 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt şi Monica Bellucci, vedetele Festivalului de Film American de la Deauville

Brad Pitt şi Monica Bellucci, vedetele Festivalului de Film American de la Deauville

Juriul festivalului va fi prezidat de regizorul şi scenaristul francez André Téchiné, din componenţa sa urmând să facă parte nume precum cântăreţul Charlélie Couture, actriţele Anouk Grinberg şi Marie-France Pisier şi scriitoarea Yasmina Reza.

Pe lângă Monica Bellucci, care vine pentru a prezenta filmul "Shoot ’Em Up", la eveniment au fost anunţate şi alte vedete din cinematografia mondială, precum Sigourney Weaver, George Clooney, Matt Damon, Ben Affleck sau Michael Douglas.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici