Bregovic:Constanţa, faimoasă în Serbia întrucât de aici venea petrolul, în condiţii nu foarte legale

Cântăreţul sârb Goran Bregovic a declarat, duminică seară, la conferinţa de presă organizată înaintea concertului său de la Mamaia, că oraşul Constanţa este foarte cunoscut în Serbia pentru că de aici se aducea petrolul în această ţară, în perioada embargoului, "în condiţii nu foarte legale".

31 afișări
Imaginea articolului Bregovic:Constanţa, faimoasă în Serbia întrucât de aici venea petrolul, în condiţii nu foarte legale

Bregovic:Constanţa, faimoasă în Serbia întrucât de aici venea petrolul, în condiţii nu foarte legale

Întrebat de un jurnalist ce ştie despre Constanţa, Bregovic a spus: "În Serbia, Constanţa este foarte faimoasă pentru că în timpul embargoului de aici se aducea petrolul în condiţii nu foarte legale".

Cântreţul sârb a mai spus că s-ar bucura dacă preşedintele Traian Băsescu va fi prezent la concertul său de la Mamaia.

El şi-a amintit că l-a cunoscut pe Traian Băsescu şi că ştie că acestuia îi place muzica.

"Când eşti în România, toţi cei de pe lângă scenă au impresia că pot cânta mai bine ca tine. Sper doar ca preşedintele Băsescu să nu urce pe scenă şi să mă concureze", a afirmat cântăreţul.

Întrebat de un jurnalist dacă va promova România în concertele sale din lume, Bregovic a evitat un răspuns direct.

"Sunt dintr-o cultură şi o ţară mult mai mici şi sper ca România să mă promoveze pe mine mai bine decât o voi promova eu pe ea", a răspuns Bregovic.

Concertul lui Goran Bregovic, la care intrarea este liberă, va începe la ora 21.30 şi va avea loc pe o scenă amenajată pe plaja Cazino din Mamaia, spectacolul făcând parte din programul "Paştele la malul mării", iniţiat de Ministerul Turismului . Bregovic va interpreta melodii de pe ultimul său album, "Alkohol", dar şi piesele care l-au făcut celebru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici