Britney Spears vrea să apeleze la operaţii estetice

Cântăreaţa americană Britney Spears vrea să investească 100.000 de euro în operaţii estetice, după ce a ajuns la concluzia că un corp perfect ar putea să o ajute mai mult la relansarea carierei sale.

5 afișări
Imaginea articolului Britney Spears vrea să apeleze la operaţii estetice

Britney Spears vrea să apeleze la operaţii estetice

Fosta "Lolita" a muzicii pop americane, care recent şi-a lansat ultimul single "Gimme More", vrea să-şi refacă abdomenul, nasul şi sânii şi să-şi exfolieze faţa, informează femalefirst.co.uk.

Britney este convinsă că aceste operaţii o vor ajuta mult în relansarea carierei. Cântăreaţa a declarat că se simte foarte nesigură de aspectul ei fizic, mai ales după ce a trecut prin două sarcini.

"Britney rupe pagini din reviste cu părţi perfecte de corp pe care le vrea. Când vede atâtea poze cu ea în reviste îi este imposibil să nu-şi analizeze corpul", a spus o sursă apropiată acesteia.

În afară de operaţiile estetice, Britney va apela şi la dieteticieni şi antrenori de fitness pentru a-şi desăvârşi aspectul.

Psihologul Linda Blair a declarat pentru publicaţia Britain's Closer: "Oamenii cred adesea că dacă apelează la chirurgie estetică îşi vor rezolva anumite probleme. Multe clinici refuză să efectueze operaţii dacă pacienţii nu au o stare mentală bună. Pacienţii pot trece printr-o decepţie foarte mare dacă îşi dau seama că operaţiile estetice nu au reuşit să le îmbunătăţească viaţa".

Cântăreaţa în vârstă de 25 de ani s-a confruntat în ultimul an cu multe dificultăţi personale: a divorţat de Kevin Federline, a pierdut custodia celor doi copii ai săi în favoarea fostului soţ, a trecut prin mai multe cure de dezintoxicare fără efect şi a avut probleme cu justiţia americană, după ce a fost implicată în mai multe accidente rutiere. În plus, prestaţia dezastruoasă din timpul galei premiilor MTV Video Music de anul acesta i-au făcut pe mulţi critici să spună că Spears şi-a încheiat deja cariera. Totuşi, albumul său "Blackout", lansat pe 30 octombrie, a avut parte de critici, în general, pozitive.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici