Bruce Willis va deţine acţiuni într-o companie de băuturi spirtoase, a cărei imagine a devenit

Actorul american Bruce Willis a acceptat să facă publicitate pentru vodca Sobieski, în schimbul a peste 3% din totalul acţiunilor grupului francez de băuturi spirtoase Belvédère, care comercializează această marcă, a anunţat, marţi, compania.

51 afișări
Imaginea articolului Bruce Willis va deţine acţiuni într-o companie de băuturi spirtoase, a cărei imagine a devenit

Bruce Willis va deţine acţiuni într-o companie de băuturi spirtoase, a cărei imagine a devenit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Grupul Belvédère, aflat în plină procedură de reeşalonare a datoriilor, şi actorul Bruce Willis au încheiat un contract pe patru ani care prevede că această companie va putea folosi de acum înainte imaginea actorului pentru a-şi promova marca Sobieski.

În schimb, actorul american a ales să fie remunerat în acţiuni, el urmând să primească 83.000 de acţiuni Belvédère, reprezentând 3,3% din capitalul acestui grup.

"Devenit al şaptelea producător mondial de vodcă, brandul Sobieski va putea astfel să se sprijine pe notorietatea lui Bruce Willis şi pe implicarea lui personală pentru a accelera producerea lui în toate teritoriilor şi mai ales în Statele Unite", se afirmă în comunicatul grupului Belvédère.

Grupul Belvédère, al şaptelea producător de vodcă pe plan mondial, are în subordine 4.7000 de angajaţi. Grupul deţine compania Marie Brizard, care produce Manzanita şi Curaçao Bleu, mărcile de whiskey Glen Roger's şi William Peel, dar şi brandurile de vodcă Sobieski şi Danska.

Grupul a fost plasat, în iulie 2008, sub incidenţa unei proceduri prin care se încearcă redresarea companiei, pentru a-i permite o restructurare financiară. Datoriile grupului au fost evaluate la aproape 580 de milioane de euro.

Bruce Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy "Maddie şi David". Mai apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie "Die Hard", "Ultimul samaritean" şi "Şacalul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici