Bulgarii, supăraţi pe Madonna pentru că le-a distrus gazonul stadionului Vasil Levski

Federaţia Bulgară de Fotbal deplânge starea gazonului stadionului Vasil Levski după concertul pop-starului american Madonna, echipa naţională urmând să primească, sâmbătă, pe arena sofiotă, vizita reprezentativei statului Muntenegru, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

21 afișări
Imaginea articolului Bulgarii, supăraţi pe Madonna pentru că le-a distrus gazonul stadionului Vasil Levski

Bulgarii, supăraţi pe Madonna pentru că le-a distrus gazonul stadionului Vasil Levski (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

Madonna

"Este o ruşine", a declarat directorul sportiv Nasko Sirakov, subliniind că terenul a fost, practic, devastat, şi că nu mai are deloc iarbă pe anumite porţiuni.

Aproximativ 55.000 de persoane au asistat, sâmbătă, la concertul Madonnei, pe stadionul naţional al Bulgariei.

"Data meciului cu Muntenegru era cunoscută de peste un an şi jumătate. Polonia a organizat acelaşi concert pe un aerodrom, dar noi l-am programat pe stadionul naţional", a mai spus Sirakov.

Starea gazonului nu poate fi îmbunătăţită până la ora meciului, iar federaţia nu are posibilitatea de a schimba stadionul pentru jocul cu Muntenegru.

Bulgaria este clasată a treia în grupa a 8-a preliminară, zona Europa, şi are nevoie de victorie în faţa ex-iugoslavilor, pentru a mai avea şanse de calificare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici