Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, a fost închis

Giganticul turn Burj Khalifa – numit anterior Burj Dubai – a fost închis pentru public, la numai o lună de la inaugurare, potrivit site-ului descopera.ro.

41 afișări
Imaginea articolului Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, a fost închis

Cea mai înaltă clădire din lume a fost închisă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reprezentanţii firmei care deţine clădirea, Emaar Properties, au fost mai degrabă zgârciţi cu declaraţiile, astfel încât, la aceasta ora nu se ştie cu precizie care a fost cauza pentru care platforma de la mijlocul clădirii a fost închisă, nici dacă restul clădirii va fi afectat de această decizie şi nici cât va dura interzicerea accesului.

Citeşte mai multe despre închiderea celei mai înalte clădiri din lume pe www.descopera.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici