Buzz Aldrin, al doilea om care a păşit pe Lună, a divorţat la vârsta de 82 de ani

Buzz Aldrin, al doilea om care a păşit pe Lună, a devenit din nou un bărbat celibatar la vârsta de 82 de ani, după ce divorţul de cea de-a treia soţie a sa, Lois Driggs Cannon, a fost finalizat.

371 afișări
Imaginea articolului Buzz Aldrin, al doilea om care a păşit pe Lună, a divorţat la vârsta de 82 de ani

Buzz Aldrin şi Lois Driggs Cannon (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Divorţul a fost finalizat după ce a ajuns la o înţelegere la tribunal cu fosta lui soţie, informează contactmusic.com.

Celebrul astronaut american a citat "diferenţe ireconciliabile" în cererea de divorţ pe care a depus-o în 2011 la Curtea Superioară din Los Angeles.

Potrivit deciziei legale, divorţul a fost pronunţat pe 28 decembrie, iar Lois Driggs Cannon va primi jumătate din averea lui Buzz Aldrin.

Înţelegerea vizează 50% din conturile bancare ale astronautului, care însumează 475.000 de dolari, şi 50% din profiturile obţinute de Aldrin din diverse afaceri, acţiuni şi brevete.

Lois Driggs Cannon va păstra în urma divorţului automobilul Mercedes al cuplului şi va primi o pensie lunară de întreţinere de 9.500 de dolari. Totodată, ea va încasa 30% din veniturile anuale obţinute de Buzz Aldrin, estimate la peste 600.000 de dolari.

Buzz Aldrin şi Lois Driggs Cannon s-au căsătorit de Sfântul Valentin în 1988 şi nu au avut copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici